To Top

credits

Websitesi Tasarımı: İbrahim Karabağ
SoAVe: enerji üretim peyzajlarında yürüyüş

SoAVe: enerji üretim peyzajlarında yürüyüş

SoAVe: enerji üretim peyzajlarında yürüyüş temalı yaz okuluna katılım başvuruları bugün başlamıştır!

Yaz okulu İtalya'nın Basilicata bölgesinde 29 Ağustos ve 8 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenecektir. Türkiye ve İtalya'dan 35 öğrenci ve araştırmacıyı bir araya getirecek olan etkinlikte, İtalya'nın güneyi Melfi'den Latronico'ya yürünerek geçilecektir. Yaz okulunun amacı, enerji üretim peyzajlarındaki dönüşümleri ve onların ekolojik geçişlere olan etkilerini incelemektir. Bu etkinlik, üniversiteler arası bir araştırmacı ağı olan ve yürümenin kentsel planlama ve tasarıma olan metodolojik etkilerini eğitim ve araştırma projeleri üreterek inceleyen "Laboratorio del Cammino" (LdC) tarafından düzenlenmektedir.

Başvurmak için 1 Haziran 2022 tarihine kadar laboratoriodelcammino@gmail.com adresine akademik özgeçmiş, niyet mektubu ve seçili projelerin bulunduğu bir tasarım portfolyosu göndermeniz yeterlidir.

Bu yaz okulu; Bilkent LAUD, Politecnico di Milano, Basilicata Üniversitesi, Politecnico di Torino, Camerino Üniversitesi, Cagliari Üniversitesi, Palermo Üniversitesi, Bologna Üniversiesi ve Chieti-Pescara Üniversitesi tarafından desteklenmektedir.

Daha fazla bilgiye, Laboratorio del Cammino ekibine (laboratoriodelcammino@gmail.com) e-posta göndererek veya aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz: https://www.laboratoriodelcammino.com/summer-school-2022-en

--
Laboratorio del Cammino
www.laboratoriodelcammino.com
laboratoriodelcammino@gmail.com